Als je wilt dat je kind omhoog klimt, moet je er niet bovenop gaan zitten. – Juf Ank

Als je wilt dat je kind omhoog klimt, moet je er niet bovenop gaan zitten. – Juf Ank

De Leerboerderij – Omdat je Baas bent over eigen Leven.

Zorgboerderij voor jeugd en jongeren met oog op ontwikkeling en leren! Op ieder niveau.

Dagbesteding mogelijk van maandag tot en met donderdag!

Op het erf van Akasha Rijkunst organiseert Stichting de Leerboerderij zinvolle dagbesteding voor thuiszittende jeugd en vroegtijdigschoolverlaters. (Jong)volwassenen die willen ontwikkelen worden uitgedaagd om deel uit te maken van het werkteam, nieuwe vaardigheden te leren, van praktische taken als het voeren van dieren tot overkoepelende competenties als zelfpresentatie en samenwerken. Centraal staat de beleving van het onderdeel zijn van een groter geheel, verantwoordelijkheid mogen dragen en mogen ontwikkelen van nieuwe skills, afgestemd op de individuele behoefte en niveau, alles gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid.

De Leerboerderij differentieert zich door de integrale aanpak gericht op onderwijs en het vergroten van de intrinsieke motivatie om te ontwikkelen. De vraag ‘wat wil jij met je leven’ staat centraal en hoe gaan we dat samen bereiken. Daarbij zijn wij niet de leiders in het proces, dat ben jij zelf. Het is tenslotte jouw leven, jouw toekomst. Wat wil je van jezelf maken?

Heb je interesse in onze trajecten? Lees verder en kom langs of neem contact op.

Reageren is niet mogelijk.