De Begeleiders

De Begeleiders

Op de Leerboerderij werken een verscheidenheid aan Begeleiders. Sommigen met een vette achtergrond in de (Jeugd) Hulpverlening, anderen omdat zij participatie en ontwikkeling graag stimuleren.

Alle Begeleiders van de Leerboerderij werken samen aan het laten ontwikkelen van Medewerkers! Als Begeleider is een van de belangrijkste taken om met de Medewerkers samen te werken en de kleinste ontwikkelingen te waarderen. Oog voor het individu, binnen het grote geheel.

Begeleiders van de Leerboerderij zijn fanatieke, bevlogen helpers, zonder dat zij uit handen nemen. Ervaring is zeker een pre, maar is niet direct nodig. Affiniteit met de Medewerkers, de omgeving en de dieren is belangrijker, de missie en visie dragen in woord en daad, staat vooraan. O, en het kunnen overhandigen van een VOG is natuurlijk wel noodzakelijk. Interesse om een bijdrage te leveren? Neem contact met ons op.

Maaike: Al vroeg begon het bij mij te kriebelen dat zaken anders kunnen. Conceptueel denken is mij niet vreemd en zo vertaal ik het werk met de kinderen naar het werk met de paarden maar ook naar een bedrijfsmatig kader. Uiteindelijk komt het allemaal op dezelfde kernwaarden neer: integriteit, respect en gebruik maken van mogelijkheden. Dat is waar ik voor sta, graag zie ik de mogelijkheden die iemand heeft. Zal ik ten alle tijden proberen iemand in zijn of haar eigen kracht te krijgen, echter is het echte werk niet aan mij. Het LATEN ontwikkelen van mens en dier, dat is waar ik plezier uit haal. Zien dat mens en dier zichzelf de ruimte geven om te groeien en dat hier succeservaringen uitgehaald worden, op ieder niveau van de maatschappij.

Sandra: Met veel ervaring op verschillende werkplekken, van dieren tot techniek, is Sandra onmisbaar op de Leerboerderij – begeleiden doet ze recht voor z’n raap met veel geduld en een vleugje humor.

Julia: Al is zij nog aan het studeren, heeft zij een hart ontwikkeld voor de Leerboerderij. Juist om mensen te helpen ontwikkelen, heeft zij gekozen voor een opleiding in de richting van de hulpverlening. De combinatie van Medewerkers laten ervaren en laten ontwikkelen sprak haar enorm aan en zij zet zich fanatiek in om dit op alle vlakken te bewerkstelligen.

Marijn: Ons aller moeders. Marijn is een begrip in de Gasselse bossen, ze staat bekend om haar warmte en altijd vrolijke lach. Haar rijke ervaring maakt haar een geweldige Begeleider met veel plezier in het laten leren van Medewerkers. Momenteel is Marijn geen vaste begeleider, zij valt in daar waar nodig.