Wat is de Leerboerderij

Wat is de Leerboerderij

Een prachtig erf, veel dieren en vooral de frisse buitenlucht. Dat maakt het erf van Akasha Rijkunst de uitgelezen plaats voor de Leerboerderij. Je komt hier niet om gewoon maar te ‘zijn’. Je bent meteen onderdeel van een team mensen en dieren en wordt direct verantwoordelijk gemaakt voor de dagelijkse verzorging van dier en leefgebied. Als iedereen zou doen, wat jij doet, wordt het er dan gezellig/mooier/beter op? Is het antwoord ja, dan is het goed.

Mens en dier, iedereen mag zich ontwikkelen en laten zien. Wij geloven dat iedereen baas is over eigen leven, je maakt je eigen keuzes en beslist over je eigen toekomst. Soms is dat eng, soms is dat lastig. Daar kunnen we je bij helpen, waar jij wilt. We gaan uit van dat wat je al kan en sluiten aan bij wat je wilt. Daar gaan we je uitdagen om net dat stapje verder te gaan, elke keer weer. Onderweg gaan we je allerlei dingen leren, van dieren voeren en verzorgen tot samenwerken. Wie weet, kom je er wel achter dat je veel meer kan dan je denkt!

Naast de werkmogelijkheden, bieden we voor onze vaste teamleden mogelijkheden tot individueel werken met de paarden of individuele coaching op verschillende vlakken. Zo kunnen we je helpen om steviger in je schoenen te gaan staan, of je helpen je angsten weg te ruimen. Dit doen we in samenwerking met Jolande Das, van tussendepaarden.nl.